2021 Update LEGO Super Mario

De lancering van LEGO® Super Mario™ afgelopen jaar was een regelrecht succes. En dat is niet zo gek, want het combineert niet alleen twee hele mooie werelden namelijk die van LEGO en Super Mario, maar het biedt ook een eindeloze, interactieve manier van spelen. Het was dan ook niet voor niets een van de meest geliefde cadeaus rondom de feestdagen. En gelukkig geen 'one day fly', want er komt weer een grote update met nieuwe sets aan. In de onderstaande video van Nintendo worden ze aangekondigd. Wij zetten de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij.

LEGO Super Mario Makersset

LEGO Super Mario Makersset
LEGO® - Super Mario™ Makersset

Allereerst een hele grote uitbreidingsset van maar liefst 366 stukken. Dit is een perfecte aanvulling op de bestaande uitbreidingssets. De set bevat onder andere een unieke aanpassingsmachine waarmee je de beloningen van het Tijdblok en de 2 Itemblokken kunt selecteren. Zo kan je dus steeds een andere twist aan je levels geven. Daarnaast heeft deze bouwset ook een schuifplatform waarop Mario op verschillende manier reageert en een Speciale Buis waarmee je coole nieuwe levels kunt ontwerpen.

Tot slot zitten er ook drie bekende vijanden in namelijk Larry, Goomba, Bob-omb en Koopa Paratroopa. Een hele mooie aanvulling aan het begin van 2021.

Chain Chomp Junglegevecht

Lego Super Mario Chain Chomp
LEGO - Super Mario - Chain Chomp

De gevaarlijke Chain Chomp doet ook eindelijk zijn intrede. Een icoon uit de game. En daarnaast is er ook Bramball die je moet verslaan. De Chain Chomp zit op een platform waar je hem vanaf kunt beuken. En er komt ook een muntenblok bij zodat je extra digitale munten kunt scoren.
Piranha Plant Puzzeluitdaging

Lego Super Mario Piranha Plant
LEGO - Super Mario - Piranha Plant

Ook de bekende Piranha Plant is er weer bij. Spring op de Spiny om munten te verdienen en draai daarna rond op de draaimolen om de Piranha Plants uit de weg te beuken voor nog eens 3 rodemuntenblokken. Spring je binnen de tijd op alle 3 de blokken dan krijg je een enorme beloning! De happende planten vormen zo een mooie toevoeging aan je set.Tanuki en Pinguïn Power-uppakket

LEGO Tanuki Super Mario
LEGO Tanuki Mario

Tot slot is er ook nog een nieuw personagepakket bijgekomen met Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, giftige paddenstoel, Thwimp, Fly Guy en Bone Goomba. Perfect om je levels aan te kleden. Maar nog mooier, en zijn ook twee nieuwe power-up pakketen waarmee je al deze nieuwe vijanden weer kunt verslaan. Allereerst de Tanuki Mario. Met dit pak kan je extra digitale munten verdienen door hem rond te laten draaien voordat hij op zijn vijanden springt.


En ook de Penguïn is erbij gekomen. Wanneer Mario dit pak draagt, kan je extra munten verdienen door hem op zijn buik te laten schuiven.


Kortom...2021 is voor iedereen die fan is van LEGO Super Mario alvast heel goed begonnen!


11 keer bekeken

Het leukste speelgoed voor alle leeftijden.

Top tip

Categorie